Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 - 4 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Olivenöl
- 425 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 250 g Garnelen, geschält, gegart
- 1 Zitrone, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1253 kJ / 300 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 7.3 g
In Collections
Alternative recipes
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Nordische Minestrone
30 Min
Grüne Minestrone
45 Min
Spinat-Kokos-Eintopf
45 Min
Omelette mit Koriander-Garnelen
35min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Garnelensalat
25min
Zander mit Spinat
30 Min
Italienischer Gemüsetopf
10u.
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 Min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30 Min