Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g di mandorle pelate
- 330 g di zucchero
- 80 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 20 g di zucchero a velo
- 30 mandorle pelate per la decorazione
- Nutrition
- per 30 pezzi
- Calories
- 1908 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 48.3 g
- Fat
- 25.2 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Pasta di mandorle
1h 30min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20 min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Biscottini alle mandorle
35min
Tetù
1 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Piccole cassatine al forno
2h
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min