Chiffon cake cappuccino
TM5 TM31 TM6

Chiffon cake cappuccino

4.8 (18 ratings)

Ingredients

Torta

  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 300 g di farina tipo 00
  • 300 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 120 g di acqua
  • 80 g di caffè americano appena fatto
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Frosting

  • 200 g di zucchero
  • 15 g di caffè solubile
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 70 g di burro morbido a pezzi
  • 220 g di formaggio fresco spalmabile cremoso

Nutrition
per 1 fetta
Calories
1657 kJ / 396 kcal
Protein
6.3 g
Carbohydrates
50.7 g
Fat
18.7 g
Fibre
0.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes