Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Karfiol (à ca. 800 g)
- 4 Eier
- 1 roter Paprika
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- ½ Bund Schnittlauch, frisch (optional)
- 20 g Estragonsenf
- 20 g Honig
-
30
g Apfelessig
or 30 g weißer Balsamico-Essig - 50 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 757 mg
Alternative recipes
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Erdäpfelsalat
1 Std.
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 Std.
Gelber Fisolensalat
40 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Karotten-Gurken-Salat
15 Min
Kräutertopfen
15 Min
Budapester Wurstsalat
20 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Krautsuppe
55 Min