Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Puderzucker
- 50 g Reiswein
- 50 g Essig
- 15 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3194 kJ / 763 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 72 g
- Saturated Fat
- 29 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 33 mg
In Collections
Alternative recipes
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1hod. 40min
Pikantes Mole-Hähnchen
55 Min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 Std. 25 Min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45 Min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 Std. 45 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min