Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 grüne Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (à ca. 60 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 1 ½ EL Olivenöl
- 2 gelbe Paprikaschoten, geachtelt (à ca. 200 g)
- 2 rote Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Frischkäse
- 150 g Naturjoghurt (3,6% Fett), cremig
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 - 12 Scheiben Chorizo (1 mm)
- Paprika, gemischt, in Stücken, zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 915 kJ / 218 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Limettensorbet mit Gin
3h 45min
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 Std. 30 Min
Mostschaumsuppe
1h 10min
Crostini "Tricolore"
35 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 Std. 35 Min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 Min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 λεπτ.
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.