![Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A585DE98-7675-4057-B172-222EBC214325/Derivates/57d3b61a-17d2-4b24-a598-5d54cb2e675c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Dinkelmehl
- 60 g Haferflocken
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 90 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 200 - 250 g Minigurken, in Stücken
- 80 - 90 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Scheiben Zitrone
- 400 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 25 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 - 150 g frische Wildkräuter (z. B. Vogelmiere), grob geschnitten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
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