Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g Baby-Karotten, TK
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Honig
- 1 ½ TL Thymianblättchen, frisch
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Risi-Bisi
30 Min
Mini Melanzani-Pizzen
55 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Russischer Salat
50 Min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1 Std. 45 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Eisalat im knusprigen Osternest
1 Std.
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min