Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
or ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Steirischer Rindfleischsalat
1j
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2j
Glasierte Babykarotten
25 min
Artischocken sous-vide
50 menit
Coq au vin
3sa
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Blunzenpackerl
50 menit
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 Min
Garnelensalat mit Kiwi
15min
Smoky Aioli
15min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2j