Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr
- 2 EL Weizenmehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 Min
Zucchini sous-vide
30 Min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1j 30 menit
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 godz. 20 min
Panna Cotta
3h 40min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1 godz. 15 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Früchtetraum mit Schokosplittern
10 Min