Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 8 œufs, frais
- 25 g de beurre
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1316 kJ / 317 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la banane
1h 50min
Amaretto Sour (Métrique)
10 min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40 Min
Trifle d'été à la ricotta et aux baies
30 min
Escargots aux graines de pavot
No ratings
Œufs enrobés de falafel et sauce au yaourt
50min
Lait au grué de cacao (Métrique)
10 min
Frappé banana split
15min
Beignets au sérac
No ratings
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
No ratings
Boulettes de viande épicées et nouilles chinoises aux légumes
1 Std. 20 Min