Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de sucre
Crème
- 350 g de sucre
- 2 citrons, bio, le zeste finement prélevé à l’économe
- 1000 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de farine
Pâte
- 300 g de farine
- 120 g de beurre, froid coupé en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de poudre à lever
Finition
- 50 g de pignons de pin
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia aux tomates cerises
2h
Moutarde de Bénichon
40min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
No ratings
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1 Std.
Torta di Pane
1 Std. 20 Min
Croustillant au chocolat et aux framboises
No ratings
Charlotte au chocolat et à la banane
No ratings
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
No ratings
Roulade au citron
3 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Focaccia aux tomates
40min