Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de sucre
Crème
- 350 g de sucre
- 2 citrons, bio, le zeste finement prélevé à l’économe
- 1000 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de farine
Pâte
- 300 g de farine
- 120 g de beurre, froid coupé en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de poudre à lever
Finition
- 50 g de pignons de pin
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Rouleaux de printemps
55min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Mille-feuilles
2h 25min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau des rois
2h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Cake aux baies
1h 15 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Gâteau de Linz
1h
Macarons au caramel
1h 50min