Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (optional)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Lasagnes classiques
2 Std.
Salade de pommes de terre
8h 45min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Sauce béchamel
15 Min
Salade de poivrons
20 min
Ayran à la menthe
5 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Pizza au saumon fumé
1 godz.
Pizza jambon et champignons
1 Std. 45 Min
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Lasagnes classiques
2h 5min
Penne aux moules
1 godz.