Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rote Paprika, klein, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 frische Chilischote, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Fleur de Sel
- 3 TL Speisestärke
- 3 EL Wasser, kalt
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Blätter Filoteig, aus dem Kühlregal
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- 2 EL Sesam
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 831 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Chorizo-Quiche
2h 30 min
Mojo Amarillo
45 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 min
Cheddar-Scones
45 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Tortilla-Würfel
45 min
Spanische Pizza
1h 20min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 Std. 20 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min