Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rote Paprika, klein, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 frische Chilischote, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Fleur de Sel
- 3 TL Speisestärke
- 3 EL Wasser, kalt
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Blätter Filoteig, aus dem Kühlregal
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- 2 EL Sesam
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 831 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Chicoréeschiffchen
25min
Cookieparfait mit Erdnusscreme
4 godz. 20 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Parmesan Kräuter Cracker
1h
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Peperoni-Baguettes
1h 30min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1 godz. 40 min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 min
French 75
5 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min