Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Tagliatelle
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne, geröstet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2699 kJ / 644 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Nuss-Bolognese
35min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30min
Mediterrane Klößchen
30min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Ligurische Nudeln mal anders
45 Min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h
Paprikasauce
40min