Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Lammhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch
35min
Geflügelaufschnitt
12h
Partywürstchen
1h 10 min
Lachsbratwurst
3h 15 min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15h
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Frische Tortellini Bolognese
1 Std. 50 Min
Bratwurst
2h
Winter-Latte-Macchiato
10 min
Klassische Bratwurst
3h 30 min
Ajvar
1h
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15min