Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Lammhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Sahneeis
10h 20min
Mayonnaise
5min
Eingelegte Paprikaschoten
1 Std. 40 Min
Partywürstchen
1h 10 min
Klassische Bratwurst
3h 30min
Wilder Hackbraten
2 Std.
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1 godz. 20 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2u. 45min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Schokoladeneis
7 godz.
Selbstgemachter Halloumi
3 Std. 15 Min
Geflügelfond
1h