Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Lammhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3h 30 min
Wildbratwurst
3h 30 min
Bratwurst
2 godz.
Klassische Bratwurst
3h 30 min
Lachsbratwurst
3 godz. 15 min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13h
Geflügelbratwurst
3h 30 min
Selbstgemachter Halloumi
3 godz. 15 min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min