Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
700
g de rhubarbe fraîche, épluchée et coupée en tronçons (2-3 cm)
or 700 g de rhubarbe surgelée, en tronçons (2-3 cm), préalablement décongelée - 40 g d'eau
- 100 g de sucre roux, à ajuster en fonction de vos goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 487 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 26.2 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Purée de céleri
25min
Tarte à la rhubarbe
1hod.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Compote rhubarbe fraise
35 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 Min
Compote poire-rhubarbe
25min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1hod.
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min