Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccine con scarola
50 min
Focaccia alle olive
2h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Focaccia pugliese
1klst 10 min