Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Lapin marengo
1h
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Veau aux olives
1h
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Veau Marengo
55min
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Sauté de veau aux olives
1h