Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1u. 15min
Lapin marengo
1h
Sauté de veau aux olives
1h
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Veau aux olives
1h
Veau Marengo
55min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Lapin à la provençale
1h