Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de riz basmati complet
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard avec la peau quadrillée
- 2 échalotes, fendues en deux
- 2 c. à café de cassonade
- 30 g de vinaigre de vin
- 2 oranges bio, de petite taille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3096 kJ / 741 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 36 g
Alternative recipes
Magret de canard à la myrtille
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Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
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Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
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35min
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1 Std. 5 Min
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Magret de canard à la cerise
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