Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 26.9 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Struffoli
1h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pizzette fritte
1h 55min
Parigina
3 Std. 30 Min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Fagotto napoletano
2h 15 min
Panzerotti alla romana
55min
Crocchette di patate e speck
3h 20min