Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 26.9 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti romani
1h 10min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min