Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 18.6 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 6.6 g
In Collections
Alternative recipes
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40 min
Peperoni con capperi
40 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Fave al guanciale
35 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Carciofi stufati
30 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Melanzane trifolate
40 Min