Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 18.6 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 6.6 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Carciofi stufati
30min
Zucchine alla menta
30min
Melanzane trifolate
40min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Fave al guanciale
35min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Zuccottini di melanzane
45min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min