Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di pangrattato
- 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Carbohydrates
- 20.8 g
- Fat
- 47.2 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
"Uccellini scappati"
40 Min
Frico con speck
50 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Mousse all'amarena
45 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Spiedini di frittata alle erbe
1 Std.
Frittata allo speck
35 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min