Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Carbohydrates
- 18.1 g
- Fat
- 27.6 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Moscardini al limone
30 min
Baccalà alla livornese
35min
Seppie in zimino
40 min
Farro con seppie e verdure
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Zuppa di baccalà
1h
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Cime di rapa stufate
55 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Baccalá alle olive
25 Min