![Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258635.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 peperoncini piccanti freschi
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 70 g di aceto balsamico
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 3602 kJ / 961 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 34.1 g
- Fat
- 80.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Pappa di pomodoro e uova (tumatica e euv)
40p
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3h 20min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10p
Minestra di pomodori con quark
25 Min
Marinatura alla birra
15 min
Laab di manzo
No ratings
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Ragù di tonno fresco
1h