Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 peperoncini piccanti freschi
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 70 g di aceto balsamico
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 3602 kJ / 961 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 34.1 g
- Fat
- 80.1 g
In Collections
Alternative recipes
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Filetto di pollo con salsa Gravy
2h 5 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e uova
40 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Scottiglia
1h 30 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min