Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 48.1 g
- Fibre
- 6.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 min
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Pisarei e faśö
35 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panissa
45min