Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2j 30 menit
Pere al vino rosso
3h 20 min
Asparagi in conserva
1j 30 menit
Cipolle ripiene al prosciutto
1j
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 min
Rabaton
1j
Bagna cauda
35 Min