Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata russa
1h
Bagna cauda
35 min
Peperoni alla piemontese
55min
Semolino dolce
1h
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Cavolo farcito
1h 10min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Vol-au-vent leggeri
2 Std. 30 Min
Cavolfiori gratinati
50 min
Crauti e würstel
35 min