Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Grieß zum Ausstreuen
- 2 Bio-Orangen
- 100 g getrocknete Marillen, entsteint
- 70 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Maisstärke
- 1 TL Backpulver
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1698 kJ / 406 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50 min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Marillenkuchen
1h 30 min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min
Gotl-Zopf
2h 15 min