Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Calamars vapeur à la catalane
35min
Encornets à la provençale
55min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Seiche à l'ail et à la coriandre
1u. 15min
Seiche à la sauce tomate
1u. 15min
Axoa d'agneau
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min
Raie aux câpres
45min