Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cupcake gigante
- burro q.b.
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova (da 60 g)
- 100 g di latte
- 200 g di yogurt bianco naturale
- 50 g di olio di semi di girasole
- 150 g di zucchero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Frosting
- 200 g di zucchero
- 60 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- 300 g di mascarpone
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 3150 kJ / 753 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 79.1 g
- Fat
- 42.2 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Milkshake banana split
30 min
Pan di Spagna
1u. 50min
Glassa al burro
10min
Glassa di zucchero
10min
Cupcake menta e liquirizia
50 min
Torta cappuccino
2h
Yogurt mousse cake all'arancia
17h 20min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Torta foresta nera
3 Std.
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50 min
Muffin al cacao
1h 20 min