Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g di burro fuso + q.b.
- 40 g di zucchero vanigliato
- 100 g di mandorle a lamelle
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 240 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 500 g di pasta di mandorle (colorata)
- 1 pacchetto di caramelle, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2880 kJ / 685 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1h 50min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Croissant
7h 30 min
Zucchero alle mandorle caramellate
10 min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2hod.
Cornetto gigante
6 Std.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 min
Baguette dolce
4h 30min
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Castagnole ripiene
14h