Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g di burro fuso freddo
- 4 uova (da 60 g), i tuorli e gli albumi separati
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 115 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero caldo
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Torta Susanna
2 Std. 40 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 godz. 50 min
Mini pavlove
2hod. 30min
Charlotte al pandoro e spumante
4 godz. 50 min
Torta rovesciata alle pesche
1 godz. 5 min
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Scones
30 min
Torta del cardinale
3h 30 min
Patate Dauphine
1h 50min
Torta Donizetti
1hod.
Mousse all'albicocca
3h 30 min
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min