Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72 godz.
Pâté de lapin
2h 35min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Pâté de Pâques
2h
Pommes duchesse
1 Std.
Rillettes de lapin
12h
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Beurre d'escargot
10 Min