Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Beurre d'escargot
10 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Petits choux aux escargots
1h 20min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2u. 40min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min