Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 34.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Pain aux algues
2h 45min
Quiches printanières au saumon
2 Std. 10 Min
Pain nordique
1 godz.
Schiacciata au raisin
2 godz.
Focaccia à la farine d'épeautre
2sa 25 dk
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15 min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain énergie aux graines
7u. 25min
Schiacciatina
2hod. 20min
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Pain à la farine de châtaigne
3 godz. 10 min