![Pizzettes à l'artichaut Pizzettes à l'artichaut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9F4DCF4-1E7B-426C-AA16-85556591108C/Derivates/1c60f3ad-fb1d-4879-82dd-74c960eaef3d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 2 c. à café rases de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 40 g de tomates séchées, préalablement égouttées
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de ricotta
- 10 g d'origan déshydraté
- 500 g de cœurs de mini-artichauts à l'huile, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de fromage râpé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 602.6 kJ / 143.3 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 13.6 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 0.9 g
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