Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g d'échine de porc en cubes de 4 cm
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de sauce barbecue
- 4 épis de maïs frais ou surgelés, en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4800 kJ / 1142 kcal
- Protein
- 53 g
- Carbohydrates
- 146 g
- Fat
- 36 g
Alternative recipes
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Echine au caramel, riz parfumé
1u. 15min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Poulet piment-cacahuète
45min
Bœuf aux cacahuètes
25min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min