Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di bacon a fette tagliate a pezzi (1 cm)
- 400 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 800 g di cavoletti di Bruxelles
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 4 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaio di miele
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 6 porzioni
- Calories
- 6019 kJ / 1437 kcal
- Protein
- 66.8 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 90 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1h
Uova sode
20min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Fagiolini al pomodoro
55min
Purè di patate
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Budino alla zucca
50 min
Girelle alle noci e cannella
2 godz. 10 min
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Frittata solo albumi
35 min
Insalata di carote
15 Min
Purea di patate
45 min