Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 700 g Gulasch, Rind- und Schweinefleisch gemischt
- 25 g Tomatenmark
- 250 g Wasser
- 1 Dose geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Rosmarin, gehackt
- 1 Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gnocchi, frisch, aus dem Kühlregal
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 5.7 g
Alternative recipes
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 Std. 10 Min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Sauce Bolognese
35min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Paprikagulasch
1h 25min