Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 700 g Gulasch, Rind- und Schweinefleisch gemischt
- 25 g Tomatenmark
- 250 g Wasser
- 1 Dose geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Rosmarin, gehackt
- 1 Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gnocchi, frisch, aus dem Kühlregal
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 5.7 g
Alternative recipes
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Gulaschsuppe
1h 15min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 Std. 10 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Paprika-Hack-Sauce
25 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Sauce Bolognese
35 min
Italienisches Gulasch
2h
Rinderschmortopf
1h 55 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Hähnchen Jägerart
35 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min