Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 7 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 400 g Haselnüsse
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 170 g Zucker
- 2 TL Backpulver
- 40 g Mandellikör, z.B. Amaretto
Belag
- 750 g Schmand
- 3 Päckchen Vanillezucker oder 3 EL selbstgemachter Vanillezucker
- 1 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 3 Mangos, reif (à 200 g), geschält, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2963 kJ / 706 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 56 g
- Fibre
- 6.5 g
Alternative recipes
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4 godz. 30 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 godz. 35 min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 godz. 30 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 Std. 30 Min