Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 6 Eier (Kl. M), kalt
- 30 g Butter
- 50 g Leberwurst
- 5 g Weinbrand
- ¼ g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Schinkenrollen mit französischem Salat
1hod. 40min
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gefüllte Champignons
35 Min
Zwiebelsuppe
45 Min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1h 20min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Radieschen-Zaziki
10 Min
Eiersalat
50 Min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 Std. 5 Min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 Min
Gefüllte russische Eier
50 Min
Radieschen-Dip
10 Min