Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 6 Eier (Kl. M), kalt
- 30 g Butter
- 50 g Leberwurst
- 5 g Weinbrand
- ¼ g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Putenröllchen
1h
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Böhmische Knödel
1h
Frühlingstorte mit Radieschencreme
1h 15min
Gefüllte Champignons
35 min
Bloody Mary
10 Min
Sandwich-Frischkäse-Kuchen
3 godz. 40 min
Eiersalat
50min
Kasseler im Brotteig
3h 50min
Gefüllte Leberkäse-Muffins
2 Std.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 godz. 30 min
Forellen des Bischofs
35 min