Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 gestr. TL Senf
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Curry
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch
35 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Geflügelaufschnitt
12h
Lachsbratwurst
3h 15min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Lyoner
12h
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 Min
Leberkäse Pizza Style
2h 40min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1 Std.
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min