![Injera (pane eritreo fermentato) Injera (pane eritreo fermentato)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/268582.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 100 g di farina di mais bramata
- 70 g di farina integrale
- 150 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra fresco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 24.4 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
L'originale salsa barbecue
2h 5 min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 godz. 40 min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 min
Crema di riso
55 min
Pane injera
8ч. 30 мин.
Banane con salsa al cocco e cannella
30 min
Zuppa di maiale e funghi
No ratings
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Olio allo za'atar
1h 10min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Pollo alla pechinese
55 min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min