Compatible versions
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spargel mit Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 5 g Butter
- 750 g Kartoffeln, klein oder in Stücken (siehe Tipp)
- 1000 - 1500 g Spargel
Sauce Hollandaise
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 58 g
- Fibre
- 6.5 g
In Collections
Alternative recipes
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 dk
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 dk
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1sa
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 dk
Bandnudeln mit Spargel-Lachs-Sauce
30 dk
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 dk
Kabeljau in Senfsauce
40 dk
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 dk
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min