Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 35 g Mehl
- 400 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 40 g Dijon-Senf
- 35 g körniger Senf
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
Sauce Soubise
30 Min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 Min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 Std. 30 Min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Eierstich
25 Min