Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Mehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Champignons, frisch, davon 200 g in Scheiben
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 150 g Mozzarella
- 150 g Taleggio
- 7 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Balsamico-Zwiebeln, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 1 TL Zitronenschale, fein gerieben
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1999 kJ / 477 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4.6 g
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