Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Krautfleckerl aus dem Ofen
1h
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Pastinakenpuffer
40 Min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Chinakohl-Pizza
1h 40 min
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.