Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 - 15 Salbeiblätter, nach Geschmack
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3039 kJ / 726 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 77 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
Alternative recipes
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Tomatenspätzle
15min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Gnocchi alla romana
1h
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Kartoffelquickie
40min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45min