Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 70 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Erdnuss-Suppe
40 Min
Erbsencremesuppe
25min
Käsesuppe
15 min
Senfsüppchen
30 min
Erdnuss-Suppe
30 min
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40 Min
Käsesuppe
35 min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 Min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 Min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 min