Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 2 EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 Zwiebel, halbiert
- 230 g Porree, in Stücken
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 25 g Mehl
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Sahne
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1466 kJ / 350 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Champignoncremesuppe
15 Min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Zwiebelsuppe
45 min
Käsesuppe
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Zwiebelsuppe
40 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Knoblauchsuppe
30 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Mett-Porree-Suppe
40 min