Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 37.1 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Calzone
2h 50min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Focaccia di patate
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Torta di rose salata
4h 15min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk