Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 37.1 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia barese
2h 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia pugliese
1h 10min
Calzone
2h 50min
Focaccia di patate
2h 50min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Bomboloni salati
3h 20min
Sfogliata ai funghi
1 godz. 40 min
Pitta chicculiata
4 godz. 45 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min